HTML

invalidfrequency

default like/dislike blog

A film: Twilight

invalidfrequency 2010.11.01. 20:49

Számomra a vámpíros fantasy, a Ravenloft és a World of Darkness. Ez az újkeletű sápadt, melankólikus katyvasz, Barátok közt szintű kapcslatrendszerrel megbolondítva, nem túl szimpatikus. Elfogadom, hogy a fiatalabb korosztály számára szórakoztató lehet, filmművészetileg vagy mint a popkultúra szerves része, értékelhetetlen.

A Twilight saga - meglepő módon - a harmadik mozifilm debütálása idejére jutott arra a mélypontra ahova már a nyitó cím alkalmával illett volna zuhannia. Bevallom, az első rész meglepően szórakoztató volt. Mostanra viszont elfoglalta méltó helyét, a minősíthetetlen vérszívó doramák sorában. Egyetlen kivétel talán a True Blood, de erről majd máskor. Kristen Stewart egyetlen arckifejezése ami a szorulás és orgazmus fura elegyét ötvözi, kifejezetten frusztráló, ámbár az Adventurelandben még működött. A jellemfejlődés vagy az ok-okozati rendszer egy totális csőd és még a mozi minősége is a tizedrangú sorozatok éléményét idézi fel. Rengeteg olyan mocsokszar film készül ami valahol képes a szórakoztatásra. A Twilight nem ilyen.

Csak az első rész miatt nem érdemel halált: 10/2

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://invalidfrequency.blog.hu/api/trackback/id/tr372414591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása