HTML

invalidfrequency

default like/dislike blog

A hely: Nagyi Palacsintázója

invalidfrequency 2010.11.01. 19:56

Remek hely, szuper sós és édes palacsintákkal. Legalább is amelyik a Batthyány téren van. Sajnos a kényelem nem első osztályú, némileg fapados. Különböző töltött burgonyák, rakott palacsinták. Gyors és korrekt kiszolgálás megfizethető áron. Probláma is akad: Az emeletes palacsintákat ugyanannyi időre rakják mikróbam mint a szimpla verziókat. Ezeket visszakézből küldjük vissza mert a közepe jéghideg. Fiataloknak ideális egy kellemes beszélgetés színhelyéül, ellenben idősebbeknek egészestés program tervezése szempontjából totális fail. Kevésbé meghitt és szeparált.

Meki és egyéb borzalmak helyett a legjobb választás ha társalgás mellett enni is szeretnénk. Egyébként meg mindenki főzzön otthon és egymáshoz járjunk vendégségbe.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://invalidfrequency.blog.hu/api/trackback/id/tr202414437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása